1. Zdravo Gost!

  Že poznaš funkcijo foruma, ki se imenuje označevanje uporabnikov ali po angleško tagging? Če ne, pa omenjeno funkcijo verjetno poznaš iz Twitterja, kjer se najpogosteje uporablja.

  Zakaj se uporablja označevanje ali tagging? Predvsem zaradi hitrega obveščanja uporabnika (na email in preko sistema obveščanja na forumu) o odgovoru na njegovo sporočilo. Uporabnika se označi s preprosto uporabo znaka @, kateremu se doda uporabniško ime. Primer: @Platoon

  Prosim, da se omenjene funkcije poslužuješ v čim večji meri, saj omogoča učinkovitejšo komunikacijo!

  Odstrani obvestilo

Pridi še ti v skupinico za pripravo na uspešen izpit na EF!

Temo je v forumu 'Inštrukcije' ustvaril uporabnik Šola TOČKA PRELOMA, 3 sep 2021.

 1. Šola TOČKA PRELOMA

  Šola TOČKA PRELOMA Študent

  Pridružen:
  12 avg 2020
  Prispevki:
  20
  Prejeti všečki:
  3
  Trofejne točke:
  3
  Smer študija:
  Bančni in finančni management
  Pridruži se skupinici 3 + 1, v kateri se lahko uspešno pripraviš na izpit. Kateri predmeti pridejo v poštev? Predmeti UPEŠ-a, VPŠ-a in EF/MAG, pri katerih je treba sklepati, računati, delati vaje. Kajti, ko beremo učno snov, se nam zdi, da, ja, ja, vse razumemo, ko pa je treba rešiti konkretno nalogo (kakor na izpitu), je pa blokada ... Premagaj blokado s pomočjo inštrukcij Šole TOČKA PRELOMA in dokončaj študij tudi ti. Delo v učinkoviti skupinici je še posebej priporočljivo za tiste, ki so že nekajkrat padli na izpitu in imajo tega dovolj ;-)

  Pričetek septembra 2021, takoj, ko bo skupinica iz istega predmeta štela 3 udeležence/udeleženke (poleg učitelja/učiteljice). Posebna ugodnost v vseh pogledih! Piši na 'tockapreloma@gmail.com'.

  Šola TOČKA PRELOMA - Kjer se ti posveti(jo)!
   

  Pripete datoteke:

  Uporabniku Sončnica 19 je všeč.