1. Zdravo Gost!

  Že poznaš funkcijo foruma, ki se imenuje označevanje uporabnikov ali po angleško tagging? Če ne, pa omenjeno funkcijo verjetno poznaš iz Twitterja, kjer se najpogosteje uporablja.

  Zakaj se uporablja označevanje ali tagging? Predvsem zaradi hitrega obveščanja uporabnika (na email in preko sistema obveščanja na forumu) o odgovoru na njegovo sporočilo. Uporabnika se označi s preprosto uporabo znaka @, kateremu se doda uporabniško ime. Primer: @Platoon

  Prosim, da se omenjene funkcije poslužuješ v čim večji meri, saj omogoča učinkovitejšo komunikacijo!

  Odstrani obvestilo

Pomembno sporočilo tistim, ki potrebujejo pomoč pri pridobivanju potrdil in drugih dokumentov

Temo je v forumu 'Ostalo' ustvaril uporabnik EnokG, 2 mar 2020.

 1. EnokG

  EnokG Študent

  Pridružen:
  1 mar 2020
  Prispevki:
  1
  Prejeti všečki:
  0
  Trofejne točke:
  1
  Smer študija:
  Denar in finance
  Pozdravljeni, tu sem, da delim svoje izkušnje z ostalimi člani foruma in obiskovalci foruma. Minilo je 3 leta, odkar sem se preselil v ZDA na študij. Vpis na univerze je bil težko dobiti, ker je bila večina zahtevanih jezikovnih spričeval. Odločil sem se, da bom šel po spletu in poizvedoval o teh potrdilih ter naletel na oglas, ki se je skliceval na ta potrdila. Zato sem se odločil, da jih kontaktiram, sprva sem se prestrašil. Vendar sem se odločil tvegati, saj se osebno ne bomo srečali, ker sem bil takrat v Atenah. Zato sem se odločil, da bom zahteval te tri certifikate (TOEIC, TOEFL, IELTS). Vsi so imeli različne cene, ker imajo vsi različne ocene in še več. tako plačal skupaj 3000 $, da sem opravil vsa potrdila in želenim ustanovam. In preveril sem jih na spletnih mestih, da sem potrdil, kje so zakonito, preden sem obdelal vloge za sprejem. Sprejeli so me na 6 univerz in izbral sem svojo izbiro in tako sem dobil tam, kjer sem zdaj. Da pa vsi vedo, ti ljudje ne proizvajajo samo omenjenih spričeval, ampak jih izdajo tudi več, vključno z univerzitetnimi diplomi, potnimi listi, dovoljenji za prebivanje, vozniško vozovnico in drugo. Če imate kakršne koli težave in potrebujete pomoč, ne oklevajte in se obrnite na tega proizvajalca kelly nils. Spodaj bom navezoval stike za tiste, ki potrebujejo pomoč, in delil in pomagal drugim.

  E-poštni naslov: kellynils744docs@yahoo.com

  Whats-app (+237676392671)

  Hvala vsem, ker ste si vzeli čas za branje in deljenje. Bog vse vas blagoslovil