1. Zdravo Gost!

  Že poznaš funkcijo foruma, ki se imenuje označevanje uporabnikov ali po angleško tagging? Če ne, pa omenjeno funkcijo verjetno poznaš iz Twitterja, kjer se najpogosteje uporablja.

  Zakaj se uporablja označevanje ali tagging? Predvsem zaradi hitrega obveščanja uporabnika (na email in preko sistema obveščanja na forumu) o odgovoru na njegovo sporočilo. Uporabnika se označi s preprosto uporabo znaka @, kateremu se doda uporabniško ime. Primer: @Platoon

  Prosim, da se omenjene funkcije poslužuješ v čim večji meri, saj omogoča učinkovitejšo komunikacijo!

  Odstrani obvestilo

Magistrska naloga (Bolonjski)

Temo je v forumu 'Zaključne naloge' ustvaril uporabnik Metka_, 3 nov 2014.

 1. Metka_

  Metka_ Podpornik

  Pridružen:
  15 okt 2008
  Prispevki:
  28
  Prejeti všečki:
  1
  Trofejne točke:
  3
  Baza datotek:
  8
  V pravilniku z leta 2009 piše, da moraš za prijavo teme imeti narejene vse izpite tipa 9, torej če enega od teh predmetov nimaš, teme ne moreš prijaviti. Zanima me, če ima kdo izkušnje oz. ve, če bi se dalo magistrsko začeti pisati pred prijavo teme. Potem me pa še zanima, ko naredim vse predmete tipa 9 (to bo predvidoma šele junija) ali lahko takoj prijavim temo in začnem pisati, ali so za dispozicijo in ostale stvari določeni kakšni roki?

  Vse, ki karkoli veste, bi prosila za odgovore. Na FB-ju sicer je odprta ena skupina, ampak v njej nihče ne odgovarja na vprašanja.

  Hvala! :)