1. Zdravo Gost!

  Že poznaš funkcijo foruma, ki se imenuje označevanje uporabnikov ali po angleško tagging? Če ne, pa omenjeno funkcijo verjetno poznaš iz Twitterja, kjer se najpogosteje uporablja.

  Zakaj se uporablja označevanje ali tagging? Predvsem zaradi hitrega obveščanja uporabnika (na email in preko sistema obveščanja na forumu) o odgovoru na njegovo sporočilo. Uporabnika se označi s preprosto uporabo znaka @, kateremu se doda uporabniško ime. Primer: @Platoon

  Prosim, da se omenjene funkcije poslužuješ v čim večji meri, saj omogoča učinkovitejšo komunikacijo!

  Odstrani obvestilo

Kako pohvaliti druge?

Temo je v forumu 'Pripombe in pohvale' ustvaril uporabnik TinoYazici, 29 apr 2021.

 1. TinoYazici

  TinoYazici Guest

  Najprej je treba ločiti pohvale in laskanja. Te neiskrene "pohvale" je zlahka opaziti, če slediš trendu in si nakloniš druge. Če naberete veliko dobrih stvari, se boste pohvalili, ko boste videli druge. Ne samo, da ne morete ugajati drugim, ampak boste tudi »hinavski«.

  Resnična pohvala je biti dober, če z lastnimi očmi odkrivate moči in prednosti drugih. Vidite lahko odličnost drugih, kar je za druge največja pohvala.
  [​IMG]

  Pohvala je izraz potrjevanja lepih stvari iz srca. Z ustreznimi pohvalami lahko bolje komuniciramo s prijatelji in sošolci, s čimer krepimo prijateljstvo in prijateljstvo med prijatelji in sošolci.

  [​IMG]
   
  Uporabniku EvaSebenik je všeč.
 2. TinoYazici

  TinoYazici Guest

  Izhodišče pohvale je odkritje in pohvale ni, če odkritja ni.

  Maslowova osnovna teorija potreb: fiziološke potrebe, varnostne potrebe, socialne potrebe, potrebe po spoštovanju in potrebe po samorealizaciji. Zato morajo vsi slišati pohvale in biti prepoznani.
   
 3. TinoYazici

  TinoYazici Guest

  Delite 100 pohvalnih besed drugim (zberite jih, počasi si oglejte)

  100 pohval:

  1) Zelo ste odgovorni!

  2) Vaš današnji nastop je vse zelo razveselil!

  3) Danes ste mi pripravili veliko presenečenj!

  4) Tako hitro ste se naučili!

  5) Super si!

  6) Tako si pameten!

  7) Zelo ste pozorni!

  8) Vaša ideja je zelo kreativna!

  9) Vaše delo je super!

  10) Imate veliko idej!

  11) Res ste sposobni!

  12) Tako si luštna!

  13) Ti si tako pameten fant!

  14) Odlično ste se odrezali!

  15) Dobro ste naredili

  16) Super delo!

  17) V zadnjem času ste veliko napredovali, nadaljujte.

  18) Vaše telo je resnično v formi!

  19) Vaše oči so neverjetne!

  20) Način vašega dela je fascinanten!

  21) Z vašim nastopom sem zelo zadovoljen.

  22) Ste kot vrhunski West Lake Longjing. Rahla grenkoba je vaša zrelost. Bolj ko je izdelek, bolj ga okusite.

  23) Čeprav ste vitki in drobni in govorite nežno in tiho, ste še vedno zelo močni. To je resnična duhovna lepota!

  24) Vaše graciozno obnašanje, očarljiv videz, očarljiv in spodoben način ter eleganten in velikodušen pogovor so me že od samega začetka navdušili.

  25) Polni ste nedolžnosti in mladostnega vedenja deklice. Najbolj so me navdušile tvoje jezero čiste oči in dolge, svetleče trepalnice. Kot povpraševanje, kot skrb, kot pozdrav.

  26) Ti si metulj med cvetjem in brst med lilijami. Ne glede na to, kakšna oblačila nosite, so vedno tako dostojanstvena in lepa.

  27) Morda nimate grozda češnjevih ustnic in dveh vrst zob, vendar bi moral biti tudi vaš pogovor eleganten, dodelan in duhovit.

  28) Nekoliko ste kot luna na nebu in utripajoče zvezde. Na žalost nisem pesnik, sicer bi moral napisati 10.000 pesmi, da bi opisal vašo lepoto.

  29) Izgledaš tako energično.

  30) Ste zrela oseba!

  31) Ste dober človek, ki skrbi za svojo družino.

  32) Ste zelo predan človek!

  33) Ste odgovoren in odgovoren človek!

  34) Ste odgovorna oseba!

  35) Dolgi lasje podobni slapu, elegantna obleka, standardni obraz s semeni melon, pametne mandljeve oči, enakomeren in dostojanstven temperament, tudi poreden bo previden, ko vas zagleda.

  36) Pravzaprav sem te prvič spoznal na fotografiji. Na fotografiji ste dvignili lica in zamišljeno gledali. Ta nežnost, ta lepota in ta očarljivost so me že dolgo naredili nepozabne.

  37) Napredek je tako hiter!

  38) Tako radodarni ste!

  39) Tako si sposoben!

  40) Tako ste šaljivi!

  41) Res imate misli!

  42) Zelo ste domiselni!

  43) Modre ženske so zlato, temperamentne ženske so diamanti, pametne ženske so zaklad, ljubke ženske so znane slike. Po mojih raziskavah ste največji zaklad na svetu, poln zlatih in diamantnih slik!

  44) Samo cvet lotosa se lahko primerja z vašo svetostjo in samo luna z vašo čistočo ledu.

  45) V gneči sem te hitro našel. Ne upam si trditi, da ste najlepši med njimi, upam pa si trditi, da ste med njimi najbolj izjemni.

  46) V vaših velikih in svetlih očeh lahko vedno zajamem vaš mir, navdušenje, inteligenco in občutljivost.

  47) Morda nimate grozečih jamic, toda vaš nasmeh se mora sramovati pred luno in cvetjem.

  48) Morda nimate solznih oči, vendar bi morale biti tudi vaše oči videti strastne in zapeljive.

  49) Vaša akademska uspešnost se je zelo hitro izboljšala in upam, da boste lahko še naprej trdo delali in ustvarjali večje slave!

  50) Po srečanju z vami je pogled na druge ženske kot žalitev lastnih oči!

  51) Lepa dekleta so naravno lepa. Lepa koža, velike oči, nežen nos, polna usta in prisrčen "džilajev zvitek" predstavljajo naravno in lepo sliko.

  52) Jasne in svetle zenice, ukrivljene obrvi, dolge trepalnice, ki rahlo trepetajo, bela in brezhibna koža, ki razkriva rožnate odtenke, in tanke ustnice so nežne kot vrtnice.

  53) Ne vem, kako izraziti najmočnejši in najgloblji vtis, ki ste ga pustili v mojem srcu. To je vaše polno telo in bela koža. Globoke črne oči, majhne rožnate ustnice, vendar obstaja še ena vrsta Feng Yi, ki je ne morem ugotoviti in jo ujamem, me vznemirja pri srcu.

  54) Po srečanju z vami je pogled na druge ženske kot žalitev lastnih oči!

  55) Najbolj ganljiv je način, kako se nasmehnete. Nasmehnejo se dve tanki ustnici, nasmehnejo se dolge oči in nasmehneta se dve zelo ganljivi jamici na licih.

  56) Že od malih nog je pokazal sijajen talent.

  57) Gospod Zhong, resnično ga občudujem, poln sem denarja! To je res skrivnost!

  58) Ta govor ima tako dobre lekcije kot duhovite pripombe, ki so nas častnike in vojake zelo navdušile.

  59) Daxian živi v veliki državi, ima veliko znanja in znanja ter je uvrščen v Jiao Hsiao, po naravi je drugi vi in je bogat z učenjem.

  60) Yu Xin, Zishan, Nanyang Xinsavage. ... Mladi in čedni, pametni in briljantni, dobro brani, še posebej "Chun Qiu Zuo Shi Biography".

  61) Vsi so rekli, da so si lastna usta postavili v poglavje, vendar uradniki temu niso globoko verjeli. Gospoda lahko pokličemo, da poskusi.

  62) Polna sem sreče, uspevam in razmišljam o letenju, želim iti na modro nebo in vzeti luno.

  63) Ta študent je nadarjen in pameten, pisanje je gibčno in prihodnost neomejena.

  64) Knjiga je skora daleč in blizu, nanjo ne morem odgovoriti ročno, pisanje in pisanje ne stagnira.

  65) Ti si kot mehak oblak, ki mi lebdi pred očmi, tvoj čudovit obraz pa je poln spomladanskih nasmehov.

  66) Tako si lepa, tako lepa kot lirska pesem.

  67) Vaša oblika melone, tako bela, z ukrivljenimi obrvmi, tako vitka; vaše solzne oči, tako svetle!

  68) Vedno govoriš spodobno in se vedeš radodarno. Ne bodite skopi s pohvalami! Ker je vaša pohvala spodbudo in zaupanje drugim.

  69) Zaradi svoje pohvale lahko prijateljstvu sporočite prijateljstvo, zaradi svoje pohvale pa ljubitelju lahko izkusite toplino. Ne bodite skopi s pohvalami! Ker je vaša pohvala spodbudo in zaupanje drugim. Zaradi svoje pohvale lahko prijateljstvu prenesete prijateljstvo, zaradi svoje pohvale pa ljubitelju lahko izkusite toplino.

  70) Pogumen si in pravi moški!

  71) Vaša uspešnost je tako dobra, tako stresna, ko ste z vami!

  72) Če se je rodila v tako mladih letih, kako bi se lahko rodila s tako postavo in imela čudovit obraz, ki je fascinanten.

  73) Te oči so elegantne in skromne in se kot lepa ženska Jiangnan ozirajo nazaj na valove; vendar je sled trmastega valovanja in čara hčerke iz Severne države.

  74) Hibiskus prihaja iz vode in je naravno okrašen. ——Li Bai

  75) Ista lepota. Najbolj impresivno pri tej deklici je, da je med njenimi obrvmi neverjetna lepota, ki presega njeno starost. Šibke vrbove obrvi so jasno in skrbno negovane, njene dolge trepalnice pa utripajo kot dve majhni. Čopič je tako svetel, da se ljudje počutijo bleščeče. Par velikih oči, ki so tako lepe, da palpirajo in so nenavadno okretne in energične.

  76) Občutljivi in črni dolgi lasje, pogosto nagrnjeni čez ramena, rahlo mehki, včasih ohlapno prešteti, kažejo drugačen slog, nenadoma se iz zrelosti spremenijo v luštne, zaradi česar imajo novi ljudje radi in sočustvujejo. Bela koža je kot sveže olupljeno jajce in velike oči utripajo in utripajo, kot da bi lahko govorili. Majhne rdeče ustnice in bela koža sta bolj ločena. Par majhnih jamic je enakomerno razporejenih na obeh straneh ličnic, plitvo. Z nasmehom se jamice kažejo na lica, ljubka kot vila.

  77) Hao zapestje zmaga na snegu, njeni črni lasje so kot oblaki, oči sijoče in oči kot svila in ima par ekstatičnih oči, le en pogled, iz njega ne moreš ven. Majhna vrtnična usta pod visokim nosom so rahlo odprta, kot koketna vrtnica. Njen obraz je nežen in eleganten, kot lotos v skodelici, osupljiva drža in aura sta prepričljivi. Ta lepota je bleda in nemočna glede besed, s katerimi jo opisuje. Razumeti jo je mogoče in je ni mogoče razložiti. Tiha je kot devica, zdi se, da ne je ognjemetov na svetu, giblje se kot zajec, otročjest med obrvami pa je izjemno gibčna.

  78) Na svetu je veliko lepot, debelih prstanih in vitkih, nihče nima njenega edinstvenega temperamenta. Odmaknjena, neustrašna, samozavestna, z razuzdano divjino je najsvetlejša kristalizacija briljantnosti, kot ogenj, ki gori močno in arogantno. Lepote ni naredila več samo na videzu, ampak iz srca se je vsem prijela za oči. Poleg tega je eteričen temperament, ki ga prinaša krilo iz ledene svilene gaze, in šibek halo, ki se oblikuje pod sončno svetlobo, še bolj podoben boginji, ki se spušča na svet, tako lepi!

  79) Osvežujoč ovalni obraz in gladki ravni lasje. Visok most na nosu, ustnice rožnate vrtnice, izvrstna enojna veka z vitkimi trepalnicami, temno rjave oči so rahlo stisnjene, iskrive od vesele svetlobe, vendar je v globini svetlobe dovolj močna, da zbledi. Odprta osamljenost .

  80) Obrvi so porezane kot lanceta, obrvi pa se nasmehnejo in stavek "Ee, popravljanje obrvi" lahko izrazi Baguiove tanke obrvi.

  81) Zdi se, da je v očeh veliko zamer in besed ni konca. Stavek "Qingy se lepo nasmehne, lepe oči upa, da Xi" lahko opiše Baguiove naraščajoče oči.

  82) Njene velike oči sijejo močno, kot dve svetle zvezde.

  83) Tako kot njen brat se je rodila zelo pametnega uma in njeno srce je kot okenski papir, ki lahko prodre v eno samo točko.

  84) Pametna oseba ni oseba z obsežnim znanjem, ampak oseba s koristnim znanjem.

  85) Njegove črno-črne oči se vrtijo naokoli, zaradi česar je zelo pameten in razumen.

  86) Ne ozirajte se na majhnost drugih ljudi, znajo biti pametni in 10 odraslih se z njim ne more primerjati. To je res majhna teža, ki ima lahko veliko težo.

  87) Je pameten fant, kot opica.

  88) Ne glejte debelega in trepetajočega Ah Dun-a, toda njegovi gibi so pozorni kot leopard, ki se ukvarja samo z lovci.

  89) Njene velike okrogle oči, z dolgimi črnimi bleščečimi trepalnicami, so v trenutku utripa pokazale občutek pametnosti.

  90) V popoldanskem soncu ni bilo rdečice, le boleča bledica se je pojavila na njegovem nežnem obrazu, vendar je vedno pokazal plemenit in eleganten temperament, ki se je ujemal z njegovo dolgo in vitko postavo.

  91) Slabo nasmejan obraz, tudi dve gosti obrvi imata mehke valove, zdi se, da se ves čas smehlja in je ukrivljen kot svetla četrt luna na nočnem nebu. Njegova svetla koža je razkrivala njegove bledo rožnate ustnice, čedne poteze obraza, popolno obliko obraza, še posebej bleščeče diamantne uhane na levem ušesu, ki so njegovi sončni lepoti dodali kanček neposlušnosti.

  92) Ko sem bil s teboj, sem bil tako pod stresom! Kdo te je naredil tako dobrega!

  93) Njegove vrane oči, krvoločna mrzlica zgornje plasti kletke, so kot demon, ki se spušča na svet, par ledenih oči zlahka prodre v človeško srce in prebode najšibkejši kotiček srca, plesna oblačila .

  94) Njegovo zardelo lice je sijalo, kakor septembra zrelo jabolko.

  95) Njegova ušesa so bela in rdeča, z ločenimi vijačnicami, zunanji in notranji obroč pa so proporcionalno oblikovani kot izrezljani umetniški deli.

  96) Njegove obrvi se včasih močno namrščijo in med njimi tvorijo vprašaj; včasih se veselo raztegnejo kot klicaj.

  97) Goste obrvi so nekoliko upirajoče dvignjene, pod dolgimi, rahlo zvitimi trepalnicami pa je par bistrih oči, kot je jutranja rosa, hrapav nos, rožnate ustnice kot cvetni listi vrtnic in bela koža.

  98) Ste včasih osamljeni? Na svetu ste samo vi!

  99) Ste kot vrhunski West Lake Longjing. Rahla grenkoba je vaša zrelost, bolj ko okusite, bolj jo okusite.

  100) Moške tridimenzionalne poteze obraza so lepe kot nož, celotna oseba pa izžareva veličastno kraljevsko vzdušje. V tem času je na zlobnem in lepem obrazu prisrčen nasmeh.

  [​IMG]