1. Zdravo Gost!

  Že poznaš funkcijo foruma, ki se imenuje označevanje uporabnikov ali po angleško tagging? Če ne, pa omenjeno funkcijo verjetno poznaš iz Twitterja, kjer se najpogosteje uporablja.

  Zakaj se uporablja označevanje ali tagging? Predvsem zaradi hitrega obveščanja uporabnika (na email in preko sistema obveščanja na forumu) o odgovoru na njegovo sporočilo. Uporabnika se označi s preprosto uporabo znaka @, kateremu se doda uporabniško ime. Primer: @Platoon

  Prosim, da se omenjene funkcije poslužuješ v čim večji meri, saj omogoča učinkovitejšo komunikacijo!

  Odstrani obvestilo

Diplomska naloga

Temo je v forumu 'Pripombe in pohvale' ustvaril uporabnik suzana.milec, 17 maj 2012.

 1. suzana.milec

  suzana.milec Guest

  Pozdravljeni
  Pišem diplomsko nalogo, v kateri opisujem internetne strani, ki so nam v pomoč pri študiju. Tako sem seveda tudi spoznala vašo stran. Imam pa vprašanje, za katerega upam, da mi tudi odgovorite.
  Ali se gradiva, ki se objavljajo tudi kaj pregledajo? Ali pa se zaupa vsem, ki objavljajo?
  Vem, da je od posameznika odvisno ali bo sprejel gradivo ali ne, vendar bi zaradi raziskave za svojo nalogo vseeno prosila, če mi napišete odgovor.
  Drugače pa velika, pa zares velika pohvala za to internetno stran.

  S spoštovanjem

  Suzana
   
 2. Platoon

  Platoon Dekan Osebje foruma

  Pridružen:
  19 feb 2007
  Prispevki:
  1.855
  Prejeti všečki:
  53
  Trofejne točke:
  48
  Baza datotek:
  525
  Smer študija:
  Trženje
  Živjo,

  gradiva se vsebinsko ne preverjajo. Pazim na to, da ne sprejemam kakšnih kopij knjig, drugače pa se vse objavi. Problem je v tem, da težko določim, katero gradivo je "zanič" in katero super dobro. To prepuščam študentom.

  Tisti, ki nimajo statusa "Podpornika" --> tukaj lahko vidiš kdo že ima ta status: memberlist.php?mode=leaders, sicer lahko naložijo gradivo, vendar se ne objavi takoj. Ga moram jaz odobriti. Te študente (to so tisti, ki prvič naložijo gradivo) potem jaz povišam v podpornika in lahko brez omejitev nalagajo gradiva. Zdaj sem sicer omogočil nalaganje na dropbox, kjer pa potem vsa gradiva jaz naložim na tole stran.

  Če te še kaj zanima, napiši!