1. Zdravo Gost!

  Baza gradiv ni namenjena le snemanju, ampak tudi nalaganju. Če želiš, da stran služi svojemu namenu in da deluje še naprej, naloži kakšno gradivo preko povezave: http://www.ef-gradiva.net/index.php?resources/add ali enostavno pošlji gradivo na e-naslov: podpora@ef-gradiva.net

  Odstrani obvestilo

UPEŠ Zapiski po predavanjih 2016/2017 Popravljeno

Zapiski po predavanjih 2016/2017. Teorija po predavanjih.

Oznake:
 1. tamara.preradovic
  Zapiski po predavanjih (2016/17).
 1. Platoon

  Platoon Dekan Osebje foruma

  Pridružen:
  19 feb 2007
  Prispevki:
  1.862
  Prejeti všečki:
  56
  Trofejne točke:
  48
  Smer študija:
  Trženje
  Hvala za naloženo @tamara.preradovic . Če prav vidim je celotno besedilo z senčenjem? Na računalniku je vsaj meni to težko brati. Tako da če bi se naložilo brez senčenja, bi bilo super.
   
 2. Bom naložila popravljeno verzijo proti večeru :)
   
 3. petra22

  petra22 Guest

  A je to sprobano, da je poleg vaj to dovolj za izpit? :D
  Sicer super stvar :)
   
 4. Sem si prebrala tudi druge zapiske, ampak sem največ poudarka dala na svoje (po predavanjih) :) in sem nrdila z 8 :)
  Nemorem nič za 100% zagotovit, da ne bom potem kaj kriva če kdo ne naredi :D odvisno od sreče, kolko si hodila na predavanja itd itd. :)
   
 5. petra22

  petra22 Guest

  aha razumem :) pa se ti zdi nujno hodit tukej na predavanja?
   
 6. Ja odvisno kolko ti je jasno :) načeloma eni ful hitro dojamejo use oziroma jim je use logično že takoj ko preberejo, enim ne :) js nisem bla redno na predavanjih, zato sm se morala kr malo bolj usest, pa tudi sama naloge naštudirat - je pa res da sem mela še dosti drugih izpitov takrat in sem morala bit malo bolj resna :D :) ampak spet, kukr nekomu leži predmet :) enim je malo težji, eni ga nrdijo iz prve z lahkoto :) drgač ti priporočam (usaj iz mojih izkušenj) da se učiš v parih :) se malo sprašuješ med sabo, eden razume eno drugi drugo nalogo, itd.. to je meni ful pomagalo :)

  Pa res si poglej teorijo, pa tudi več ostalih zapiskov, kr kukr je lahko nekaterim lahek izpit, ni lih mala malca :) pri teoriji če se prav spomnem moreš met vse odgovore popolne da dobiš pike, kar pa ni kar tako če nimaš starih izpitov :) ampak spet, ne zanašaj se na stare izpite, js sm na enem roku dobila eno računsko nalogo, ki je že več let ni blo v izpitu. Pejt skozi use vaje in predavanja, raje se kakšen dan ali dva več usedi in pejdi 100% pripravljena :) ker ni težek predmet, ampak te lahko kar hitro obrne :)
   
 7. petra22

  petra22 Guest

  o super, hvala za tok izčrpen odgovor :) a teli zapiski pa prosojnice pa vaje bojo dost misliš? a tut kej iz knjige mogoč? kar se teorije tiče? :D
   
 8. Polakjan97

  Polakjan97 Guest

  Živjo, o katerem predmetu govorite ? mene pa zanima a ima kdo kaksne zapiske za učenje poslovnih financ in ekonomike za 2. letnik vpš ?