1. Zdravo Gost!

    Že poznaš funkcijo foruma, ki se imenuje označevanje uporabnikov ali po angleško tagging? Če ne, pa omenjeno funkcijo verjetno poznaš iz Twitterja, kjer se najpogosteje uporablja.

    Zakaj se uporablja označevanje ali tagging? Predvsem zaradi hitrega obveščanja uporabnika (na email in preko sistema obveščanja na forumu) o odgovoru na njegovo sporočilo. Uporabnika se označi s preprosto uporabo znaka @, kateremu se doda uporabniško ime. Primer: @Platoon

    Prosim, da se omenjene funkcije poslužuješ v čim večji meri, saj omogoča učinkovitejšo komunikacijo!

    Odstrani obvestilo

Doniraj!

Tvoja donacija nam omogoči kritje stroškov, predvsem strežnika, saj je EF-Gradiva popolnoma neprofitna in deluje prostovoljno. Zaradi večanja stroškov strežnika se lahko zgodi, da bodo določene storitve morale postati plačljive (npr. prenos gradiva ipd.). Vsekakor se bomo trudili, da do tega ne pride, vendar potrebujemo vašo podporo.

V kolikor si zadovoljen z vsebino in gradivom, ki jo najdeš na straneh EF-Gradiva, nam pomagaj s simbolično donacijo preko storitve PayPal, na TRR (za informacijo o TRR mi pošlji zasebno sporočilo) ali pa kar z doniranjem kriptovalut (Dogecoin, Litecoin in Bitcoin) - NOVO!

Z donacijo najmanj 5 EUR ter največ 10 EUR, postaneš član skupine Donatorji, kar ti omogoča neomejeno uporabo spletne strani. Sem spada tudi neomejeno število prenosov gradiv, ki se nahajajo v Bazi datotek!

Donacija se lahko izvede preko tvojega računa!

POZOR! Če bi rad doniral s kriptovalutami, si podrobneje preberi obvestilo na forumu: klik!
Objavljeno:
29 dec 2013
Ogledi strani:
17.035